X-Files: Dutch/Nederlands: Stel je voor, een honderd procent islamitische wereld orde

Tachtig 80 procent van alle 50 miljoen moslims in Europa hebben geen werk en inkomen door eigen arbeid, en leven veelal illegaal van het welzijn betaald door christelijke en joodse belastingbetalers: De Staat. Aldus de statisteken van diverse bronnen.

Die luiwammes moslims zijn ijverige frauduleuze bedelaars die door middel van onwetmatige schemas de uitkeringen in ontvangst nemen, omdat ze niet in staat zijn om hun eigen brood op een eerlijke manier te verdienen. Zo scheiden ze van hun wederhelft uit de echt om aldus een dubbele uitkering te genieten in stiekem samenzijn, waarbij het vrijgekomen adres onderverhuurd wordt. Ah ja, dtriedubbele pecunia en een vette BMW met 4 uitlaatpijpen voor de deur op 20 inch wielen, welja joh.

Dus, ongeachte jihadi moslims, nu mogen jullie mij vertellen hoe jullie de wereld zouden gaan beheren zonder de mensen die niets om jullie asociale quran geven. Dus de Christenen, Joden, Boeddhisten, en zo, die in feite de huidige wereld in elkaar hebben gezet.

Jullie willen een islamitische nieuwe wereld orde? Alles en iedereen 100 procent jihadi islam moslim? Goed hoor hoofddoek geitjes, dus laten we dan eerst uitsluiten van alles wat ooit is bedacht door Heidenen, Christenen, Joden, Boeddhisten, en zo. En laten we al het geld dat beschikbaar is gesteld door belasting betalende Heidenen, Christenen, Joden, Boeddhisten en zo maar eens eerst verwijderen. Alles islam dus heh, ja mooi, dan van de grond af heh eikeltjes. Eerlijk is eerlijk. Eh dat woord kennen jullie toch wel heh? Beheh beheh!

Okidoki dan, dus vanaf dat nulpunt mag het islamitische regime de planeet Aarde herscheppen, helemaal vanuit het niets. Immers, moslims zijn zo krachtig en zo intelligent, en met de hulp van allah en de goddelijke bank van profeet mohammed is het toch een fluitje van een cent om de planeet Aarde met behulp van de alom heersende sharia regels voor de algehele mensheid te vormen.

Maar op een voorwaarde: Als jullie echt consequent willen zijn in jullie leidinggevende geloofssysteem: Je gaat niet iets, dat bedacht is door niet-moslims, kopieren. Je komt met je eigen echte originele islamitische oplossingen. Als je die tenminste kunt ophoesten. Je bent toch zo goed heh?! Dus nu niet gaan kankeren en schieten maar gaan construeren.

Heya, de Europeanen bouwden de huizen waarin jullie met je gescheiden wijfie liggen te rampestampen en naar de quran op het bed liggen te luisteren tijdens de vele uurtjes dat jullie aan het niksen zijn. Want zo is het toch heh, steuntrekkertjes.

Laat mij jullie wegwijs maken door een aantal belangrijke functies te benoemen die de mensheid nodig heeft om te overleven op een manier die geavanceerder is dan de Neanderthaler steentijd-aap-mensen. Dus boven jullie basis niveau weliswaar. Want ja, niet iedere geciviliseerde humaan heeft zin om boven een beerput te gaan zitten squatten en met een emmer wat water uit de sloot te gaan halen om de was en de soep te kunnen doen en de kont af te spoelen. Hey, het is de 21ste eeuw, goedemorgen!

Nou, kudde schaapjes van allah, hier zijn een paar simpele voorbeeldjes van dingen die de wereld nodig zal hebben:

ENERGIE – De door niet-moslims uitgevonden nucleaire elektriciteitscentrales mogen natuurlijk niet door jullie jihadis gebruikt worden, want dat is anti-allah. Nou ja, hoe anders denk je dat de mensheid elektriciteit zal hebben? Of weten jullie soms een halal alternatief voor electriciteit? Want electriciteit is niet een islamitische uitvinding! Als het alleen aan jihadi moslims zou liggen, dan leven we nu nog met kampvuren met stokjes sprinkhaan over de vlammetjes. Ja echt wel.

LUCHTWEGEN – Misschien hebben we drie jihadi moslims op de planeet Aarde, die een Cessna 152 in een sloot kunnen laten landen, maar alle andere vliegtuigen zouden hooguit als tent steunen dienst doen op de grond. Joh jullie als piloot en air traffic controller? Kom nou, met jullie IQ zeker. Ja, je kunt slapen in business class en dromen over de oostelijke vleugel die naar je hemel wijst. Wacht, vergeet niet dat tenten en business class zijn uitgevonden door de Heidenen, Christenen, Joden, Boeddhisten. Dus hoe ga je dan vliegen? Nee nee, het is jullie niet toegestaan ​​om christelijke technologie te accepteren, toch? Dus kom maar op met jullie 1001 vliegende tapijten van alladin.

VOEDSEL – Ach joh, jullie willen een lamsboutje gaan eten? En waar ga je dat dan krijgen als er geen islamitsiche supermarkten door jihadi moslims werden uitgevonden, maar wel door Joden, heb je dat niet vergeten? En van allah mogen jullie niet dezelfde concepten van Heidenen, Christenen, Joden, Boeddhisten, etc. overnemen, weet je nog?

TELECOM & INTERNET – Oh nee jihadi moslim, je kunt niet je smartphone gebruiken, omdat deze vervaardigd zijn door Christenen. Apple is Joods heh en Samsung is Christen heh. Geen kameel neuker kent Linux of Apache noch de woorden HTTP en HTML. Je moet computers opnieuw uitvinden, maar er is geen jihadi moslim die zelfs het verschil tussen hex bytes en binaire bits kent. Wacht, deze concepten kwamen uit Christenen, dus verzin maar je eigen computer systeem. Hoe zit het met je tenen? Ga daar maar mee rekenen. Daar zijn islamitsiche burka bedelaressen goed in met hun uitkeringen van de Sociale Dienst.

AUTOS & WEGEN – Zijn jullie echt serieus over de productie van jullie eigen auto en tot het aanleggen van jullei eigen wegen net? Laat me raden, jullie karretejs aangedreven door de wind in de zeilen en de wegen zijn gemaakt van ezels op rolschaatsen. Wielen? Maar hey, je hebt dan het wielen concept gestolen van een niet-moslim! Wielen zijn niet uitgevonden door moslims! Dus rij maar op jullie kamelen en ponys. Dat is halal.

WATER – Je kunt niet blijven drinken uit de ongezuiverde rivieren. Vergeet niet, waterzuivering technologie werd bedacht door Heidenen, Christenen en Joden, niet door jihadi moslims. Dus ja, steek je hoofd maar in de rivieren waar jullie in staan te pissen, en proost dan maar! Allah reinigt het water wel voor jullie.

ALLE ANDERE 1001 faciliteiten – Natuurlijk is de lijst van de voorzieningen lang genoeg voor een andere 666 A4-tjes. Maar hey, ik ga geen gratis consulting aan jullie weg geven. Waar het om gaat is dat jihadi moslim schapen een absoluut nutteloze soort op deze planeet Aarde zijn. Je kan alleen maar hier grazen ​​omdat de christelijke en joodse voorzieningen dat ondersteunen. Zonder deze, ben je doder dan een pier. Ja, dankzij onze technologie en tolerantie kunnen jullie overleven. Je hebt geen technologie door jezelf, stelletje zielepietjes. En doe ze af, die Nike gympies! Ga maar op je handgeknoopte sandaaltjes marcheren.

Zolang jihadi islamitische moslims gebruik maken van christelijke en joodse technologieën en voorzieningen, blijven alle moslims inferieur aan hen. Moslims zullen nooit in staat zijn om een ​​planeet te beheren. Ze kunnen niet eens hun eigen tenten beheren. daartoe gaan ze naar de online camping shop of eBay, haha!

Ik heb eigenlijk soms wel een heel klein beetje medelijden met jihadi hersenloze idioten. Ja, ik beledig jullie, en ik zal altijd zo blijven doen, zoals jullie mij en mijn medemensen beledigen.

Mocht je het nog niet helemaal begrijpen, ik heb niets tegen de gewone moslims die normaal doen en zich aanpassen aan de Hollandse cultuur en maatschappij. Ik heb alles tegen radicale islamitische jihadistische bull-shit idioten die elke vorm van inburgering verdommen, en dus tegen jihadistische moslims die enerzijds profiteren van Christenen, Joden en Boeddhisten, en anderzijds hen willen vernietigen, wat natuurlijk debieler is dan het verkrachten van een geit voordat die halal geslacht wordt om er shoarma van te maken.