Astro: 01 – Welkom

Okay, op deze website zijn zes pagina’s gewijd aan mijn astrologische dienstverlening. Uiteraard kan ik mijn diensten ook in het Engels of in het Frans verzorgen. Waarom zo veel informatie? Welnu, de mens is niet een eenvoudig wezen. Dus effe gauw een horrorscoopie doen, nou nee. Daar komt wel wat voor kijken.

Wilt u weten wat er aan de hand is, omdat u er niet uitkomt?

PhiL verzorgt hier in zijn astro praktijk relatie horoscopen en persoonlijke horoscopen, met accent op prognoses.

  1. Een relatie horoscoop vertelt u exact hoe de relatie tussen u en uw verleden, huidige of toekomstige partner in elkaar zit. Het is een zeer nauwkeurige analyse waar u wat mee kan.
  2. Een persoonlijke prognose horoscoop vertelt u in grote lijnen over uw huidige situatie en toekomstig levensverloop. Het is een duidelijk overzicht waarmee u weet wat zoal aan de hand is en zal zijn.

Vaak wordt de vraag gesteld: “Hoe zal de relatie er over x jaar uitzien?” Welnu, het antwoord is simpelweg dat een relatie niet verandert. Het kan in zekere zin worden vergeleken met een rivier die tussen twee steden kronkelt. De individuele steden (partners) veranderen, echter de rivierkronkels (relatie) blijven zoals die waren. Een kronkelige rivier wordt niet het jaar daarop recht, terwijl de steden wel weer andere gebouwen en straten krijgen. De relatie is als het ware “de kronkels tussen personen”. Vat dat maar gerust letterlijk en figuurlijk op ;-)

Dus om die reden zal er geen relatie prognose (kunnen) worden gemaakt. Dus geen toekomst over de relatie zelf. Technisch kan het natuurlijk wel, maar dan moet voor elke partner een progressieve horoscoop worden gemaakt plus voor saampies nog een progressieve relatie horoscoop. Dus samen met de radix horoscopen worden dat er dus zes. Pffft, veel te veel werk ;-)


PS: Een astroloog doet geen “readings”. Die term komt voor bij handlezers, helderzienden, kaartleggers en geautomatiseerde astro programmaatjes.